Home

Pe 20 mai 2012, in aula Paul VI Movimento per la Vita a organizat LIFE DAY 2012 un eveniment de prezentare a initiativei cetatenesti europene “Unul dintre noi” in cadrul celei de-a 25 editii a concursului pentru tineri “Viitorul Europei este in mainile voastre”. Titlul a fost inspirat de cuvintele Fericitului Ioan Paul al II-lea adresate tinerilor. La acest concurs mai bine de 1 000 000 de tineri au participat in decursul anilor  si aproximativ  7000 de tineri au castigat excursia la Parlamentul European.

Toate organizatiile catolice italiene vor sustine cu entuziasm aceasta initiativa si numerosi au fost leaderii prezenti in Aula Paul al VI-lea: Actiunea Catolica, Miscarea Focolara, Communione e Liberazione, Forumul Asociatiei Familiilor, Reinnoirea Carismatica, Calea Neocatecumenala, Franciscanii Imaculatei, Comunitatea Papa Ioan al XXIII-lea, primarul Romei.

Presedintele Movimento per la Vita, Carlo Casini a prezentat in cateva cuvinte Inititiativa si a subliniat:

“Nu sunt suficiente un milion de semnaturi. Nu sunt suficiente 7 natiuni. Dorim sa fim prezenti cu o voce puternica care sa se ridice din toate cele 27 de tari ale Uniunii Europene.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s